Sidor

tisdag 22 mars 2011

World Down Syndrom Day

Igår var det World Down Syndrom Day och vi firade vår unika lilla prinsessa. Det är verkligen fyndigt att det firas den 21/3, ett bättre datum går ju inte att hitta. Som de flesta av er vet har de med Downs Syndrom tre kromosomer i det 21:a paret istället för två (trisomi 21). Det är en internationell dag fira vuxna och barn med Downs, den ska hjälpa samhället att öka medvetenheten kring de medborgare som är unika och lite annorlunda.
Tyvärr har Mira varit lite sjuk den senaste veckan så vi tillbringade några timmar på sjukhuset igår. Det blev läkarbesök och vaccination. Idag är hon dock bara lite förkyld så nu är hon på bättringsvägen. På kvällen blev det mys här hemma och Mira var på strålande humör.


Vår lilla tokiga prinsessa! =) Strumporna smakade tydligen väldigt gott, hon skulle prompt ha dem i munnen. Bilden till höger är en av mina favoriter, hon ser riktigt busig ut.

Nähä nu måste jag röja lite här hemma, det väntas besök.

Ha det gott, nu är våren på väg!

1 kommentar:

  1. Vilka roliga bilder! Jag brukar kalla Emilia min pittbull när hon biter tag i strumpan och den hänger och dinglar där som en hundleksak. Med tanke på att min lilla tös redan brås på sin mamma i fråga om fotsvett... så borde det inte vara så gott, men men. Bebisar är bebisar... Kram!

    SvaraRadera