Sidor

onsdag 20 oktober 2010

Hästtjejen!


Yeaha! Miras första ridtur och hon såg riktigt rutinerad ut! Måste vara något hon ärvt från sin mamma... Hon försökte till och med få den att röra på sig! Go horsegirl, mama like!










- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Hon sa ju: Sabla hästkräk, rööööööör på dig då!!!
    Hahahaha, shit vad go hon är och du med. Tack för sällskapet idag, nu kan jag oxå vara lugn när hon fått sin första ridtur... det var på tiden :)

    SvaraRadera
  2. Hehe, jo visst men jag tänkte att jag fick ta det i en snällare variant..=) Tack för att vi fick följa med och låna din lilla pålle en stund. Lite stall och häst doft är bra för sinnena!

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder. Snart blir det ridlektioner för Mira. Det sägs ju "Äpplet faller inte långt från päronträdet". Kram Anki.

    SvaraRadera
  4. Hehe, ja vi får väl se! =) Hon kanske kommer avsky hästar i framtiden, men jag har svårt att tro det...;-)

    SvaraRadera
  5. Heej Evelina! Det är jag, Felicia Glimmergård från din släkt om du minns det. Jag är såå glad över att ha fåt en nästkusin till! ( Jag är Kerstins barnbarn ) Vi ses nån gång, och hälsa Mira och Max!
    /Felicia ;)

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad kul att du har hittat hit! Jodå, visst vet jag vem du är! =) Det var ju dock ett tag sen vi träffades sist. Hälsa familjen så kanske vi ses snart. Kram

    SvaraRadera