Sidor

måndag 19 mars 2012

Tidningskändis

Igår var vi och firade World Down Syndrom Day 2012 i Viken tillsammans med en del av familjerna i Nätverk Skåne. Det var väldigt trevligt och kul att få träffa de andra unika barnen och deras familjer. Det kändes härligt och väldigt positivt och det känns som att alla dessa familjer med ett annorlunda barn har ett brinnande engagemang för sina barn. Alla vill att det ska bli så bra som möjligt och jag upplever det som att få tar saker och ting helt för givet, situationen blir ju inte bättre än vad vi själva gör det till. Jag blev nästan lite tagen av att se så många små personer med Downs i samma lokal, det hör ju inte till vanligheterna direkt.... ;-) Jag satt på min stol och njöt och spanande in de andra familjerna, vi är ju faktiskt inte så ensamma som det faktiskt känns ibland. Jag hoppas traditionen att fira internationella Down syndrom dagen som egentligen är den 21/3 fortsätter och att vi förhoppningsvis kan få till fler träffar under året.

Helsingborgs dagblad var på plats och rapporterade från firandet, Mira och Farmor lyckades bli fångade på bild och jag och Max är omtalade i texten. Här nedan kommer länken, gå gärna in och läs!


http://hd.se/hoganas/2012/03/18/familjefest-kring-downs-syndrom/

1 kommentar:

  1. Ja er lilla tös har blivit en riktig rikskändis =) Snart måste vi se till att få boka en dejt. Krama lilltjejen från mig. Kramisar My

    SvaraRadera