Sidor

måndag 23 januari 2012

Vinter på riktigt

Nu har det äntligen kommit lite snö, vi och Mira har väntat på den. Förra året var det ju väldigt mycket snö men då hade ju Mira inte direkt någon uppfattning om den. Tyvärr har det inte kommit särskilt mycket snö så att vi har inte tagit fram pulkan, men vi ger inte upp än. De säger ju att det ska vara kallt i några dagar så vi kan ju hoppas att snön fyller på sig. Vi var ute när det snöade och Mira försökte få tag i snöflingorna och smaka på dem. Till hennes förvåning var de dock borta när han öppnade handen.... =) Det har varit några härliga dagar med sol och vi har varit ute och försökt sno åt oss av den lilla energi vi kunnat få.

Idag har jag och Mira varit lediga och varit i Laholm och badat. Vi har varit där några gånger den senaste tiden och Mira uppskattar deras badland för småttingar mer och mer. Jag kan varmt rekommendera Laholms folkhälsocenter till andra barnfamiljer, lagom stort, inte särskilt dyrt, mysigt och bra planerat!


Kram till er alla!

1 kommentar:

  1. Kul att läsa om dig/er här! Och så roligt att vi lyckas ses när jag är på jobbet oxå! Rekommendera på bara så ses vi på badet snart igen! :-)
    Kram Jeanette

    SvaraRadera